31 Mart 2012 Cumartesi

Miami Erkekler Yarı Final Sonuçlar

Cuma, Mart 30, 2012

Tek Erkekler Yarı Final Sonuçlar :
[4] Andy Murray - [2] Rafael Nadal : (çekildi)
[1] Novak Djokovic - [21] Juan Monaco : 6-0 , 7-6(5)


- Rafael Nadal , sol dizindeki sakatlıktan dolayı turnuvadan çekildi.
- Nadal, Avustralya Açık finalinde Djokovic'e kaybettikten sonra sezonun ilk masterı Indian Wells ile kortlara dönmüştü. 25 yaşındaki tenisçi dizindeki sorunun Indian Wells'te başladığını düşünüyor.
- Nadal, Avrupa'daki toprak kort sezonuna hazırlanabilmek için doktorlarla görüşecek.Nadal 7 kez üst üste kazandığı nisan ayında yapılan Monte-Carlo'da oynamak istiyor.
- 21 numara Juan Monaco'yu 6-0, 7-6(5) yenen Novak Djokovic, 3. kez Miami'de Andy Murray ile karşılaşacak.
- Djokovic ilk sette Arjantinli'ye karşı 32 puandan 24'ünü kazandı. İkinci sette Djokovic 5-4 önde ve maç için servis atarken, Monaco maçta ilk kez servis kırdı ve durumu 5-5 yaptı. Tie-break'e giden maçta Djokovic ikinci maç puanı şansından yararlandı ve rakibine karşı galibiyetlerde durumu 5-0 yaptı.
- Bu sezon ilk kupasını kariyerinin 5. grand slamini kazandığı Avustralya Açık'ta alan Djokovic, Miami'de sezonun ikinci kupasını kaldırmak istiyor.
- Djokovic finalde kazanırsa kariyerinde ilk kez bir master turnuvasında üst üste iki kez şampiyonluk yaşamış olacak.
- Murray üç hafta önceki son karşılaşmalarında Dubai yarı finalinde Djokovic'i mağlup etmişti.Djokovic ve Murray'nin Miami'deki iki karşılaşmalarında ise, ilkinde 2007 yarı finalinde Djokovic yendi, 2009 finalinde ise Murray galip geldi.


kaynak : sonyericssonopen

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder