5 Mart 2012 Pazartesi

Delray Beach Çiftler Şampiyon Colin Fleming ve Ross Hutchins

Turnuvaya 3 numaralı seribaşı olarak katılan Colin Fleming ve Ross Hutchins, Delray Beach Uluslararası Tenis Şampiyonası finalinde pazar günü karşılaştığı Michal Mertinak ve Andre Sa çiftini 2-6, 7-6(5), 15-13 setlerle , üstelik maç puanı kurtararak bu sezonki ilk turnuvalarını kazandılar.

Maç boyunca, Mertinak ve Sa çiftinden 9 puan az toplayan Britanyalı çift, Tie-break'te rakiplerine ayak uydurdu. Slovak/Brezilyalı çifte karşı 11-10 geride iken maç puanı çevirdiler ve ardından iki saatlik süren final mücadelesini zaferle tamamladılar. Fleming : “Gerçekten inişli çıkışlı bir maç oldu(It was like an emotional rollercoaster really)" dedi ve ekledi : "Bu gün ihtiyacımız olduğunda önemli puanları kazanmayı başardık(We managed to come up with big points when we needed them today.)"

Hutchins, finalin kritik anlarında kendilerini maçta tuttuğu için partnerine övgülerde bulundu.
"Colin her zaman bu tür inanılmaz vuruşları yapar ve şanslı olduğunu söyler, fakat öyle değil, ve bunu yine bugün yaptı (Colin always amazingly makes these shots and he keeps saying he’s lucky, but it’s not, and he did that again today)."

Fleming ve Hutchins sezon galibiyetlerini 12-5 yaptılar ve ikinci kez şampiyon oldular.Geçen ekimde St. Petersburg Açık'ta kazanmışlardı.

Mertinak ve Sa, bu sezon ard arda üçüncü kez finale kaldılar, Sao Paulo'da Brezilya Açık turnuvasında Butorac/Soares çiftine ve  Buenos Aires'te Copa Claro turnuvasında Marrero/Verdasco çiftine kaybettiler.
kaynak : atp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder