5 Nisan 2012 Perşembe

Tenisçilerin Notları

ESPN.com 'un yorumcusu Ravi Ubha'nın Indian Wells ve Miami turnuvalarından sonra tenisçilere verdiği notlar :

Erkekler
Novak Djokovic (A-) : Dünya 1 numarası. Indian Wells ve Miami'de yarı finale kalan tek tenisçi. Miami'yi kazandı. Fransa Açık öncesi toprak kort sezonunda yükselişi sürecektir.
Roger Federer (B+) : Miami'de yorgunluk yüzünden Andy Roddick'e elendi.Indian Wells'i kazandı, hastalığına rağmen mücadele etti, Rafa'yı yendi.
Rafael Nadal (B+) : Nadal'ın dizindeki sakatlık söylediğine göre 2009'daki gibi olmasa da (Fransa Açık'ı kaybetti ve Wimbledon'a katılamadı) Şubat'ta turnuva oynamadı. Güçsüz olmasına rağmen Indian Wells ve Miami'de yarı final için savaştı.
John Isner (B) : 2012'de önemli galibiyetler elde etti. İlki Federer'e karşı Davis Cup'ta , ikincisi Djokovic'e karşı Indian Wells yarı finalinde. Ama Indian Wells'te final oynadıktan sonra Miami'de 3. turu geçemedi.
Andy Murray (B-) : Indian Wells'teki ilk maçında Guillermo Garcia-Lopez'e yenildi , ardından Miami'de final oynadı. Nadal'ın Murray ile maçından önce Miami'den çekildiğini unutmamak gerekir.
Andy Roddick (B-) : Federer'i Miami'de yendi. Indian Wells'te ise Tomas Berdych'e kaybetti.Forehand vuruşları Federer ile yaptığı maçta 2003'teki gibiydi. Sonunda sağlıklı bir şekilde kortlara dönen Roddick, maçlar için güç toplaması gerektiğini söylüyor.
Juan Martin del Potro (C+) : Seribaşlarını yenmekte zorlanıyor. Indian Wells'te Federer'e ve Miami'de David Ferrer'e yenildi. 2012'de 6 yenilgi alan Arjantinli kupa kazanamadı.
Mardy Fish (C) : Bu hafta Davis Cup'tan çekildi. Sağlık sorunu olduğu söylense de yorgun olduğu açık. Miami'de Monaco'ya yenildi , Indian Wells'te 3. turda elendi.


Bayanlar
Victoria Azarenka (A-)
:
Agnieszka Radwanska (A-) :
Maria Sharapova (B+) :
Venus Williams (B+) :
Marion Bartoli (B+) :
Serena Williams (B-) :
Caroline Wozniacki (B-) :
Petra Kvitova (C-) :
Li Na (D) :

kaynak : espn

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder