26 Nisan 2012 Perşembe

Fes Çeyrek Final Sonuçlar

Fes Tek Bayanlar Çeyrek Final Sonuçlar :

26 Nisan 2012 , Perşembe
[5]Simona HALEP - [1/W]Anabel MEDINA GARRIGUES : 6-2 , 6-1
[Q]Kiki BERTENS - [Q]Garbine MUGURUZA BLANCO : 6-1 , 6-4
[L]Mathilde JOHANSSON - [3]Petra CETKOVSKA : 6-3 , 6-4
Laura POUS-TIO - Irina-Camelia BEGU : 6-4 , 6-1



- Simona Halep, 2009 şampiyonu ve 1 numara İspanyol Anabel Medina Garrigues'i 6-2, 6-1 skorla yendi. Son iki yılda finalde kaybeden 5 numara Halep, rakibinin servisini 5 kez kırdı ve rakibine hiç servis kırma şansı vermedi. Romanyalı Halep yarı finale kalan tek seribaşı tenisçi ve yarı finalde elemelerden gelen Hollandalı Kiki Bertens ile karşılaşacak.
- 2012 yılına sakatlıklarla başlayan İspanyol Laura Pous-Tio, 5 kez servis kırdığı maçta Romanyalı Irina-Camelia Begu'yu 6-4, 6-1 setlerle yendi. Pous-Tio, Begu ile daha önceden yaptığı 3 maçı da kaybetmişti. Yarı finalde Fransız Mathilde Johansson ile karşılaşacak.
- Mathilde Johansson, pazartesi günü elemelerin son maçında Anastasia Rodionova'ya üç setlik bir mücadele sonunda yenilmiş ama Ekaterina Makarova'nın turnuvadan çekilmesyle şanslı kaybeden olarak turnuvaya dahil olmuştu. Johansson turnuvaya gelmeden önce bu sezon yaptığı 10 maçta da yenilmişti. Johansson, 7 yıl önce Canberra'da Melinda Czink'ten sonra bir turnuvaya şanslı kaybeden olarak katılıp finale kalan ilk tenisçi olabilir. Mathilde Johansson, 3 numara Petra Cetkovska'yı 6-3, 6-4 setlerle yendi.
- Bu turnuvadan önce bu sezon ana tablo galibiyeti bulunmayan 20 yaşındaki Kiki Bertens, elemelerden gelen Garbiñe Muguruza Blanco'yu 6-1, 6-4 setlerle yendi.

kaynak : espn , wta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder