19 Nisan 2012 Perşembe

Tenis dünyasından son gelişmeler

- Novak Djokovic, TIME dergisinin hazırladığı "Dünyanın En Etkili 100 İnsanı" listesine 13. sıradan girdi. Beşinci kez listeye bir tenisçi girmeyi başardı. 2007 ve 2010 yıllarında Roger Federer , 2009 ve 2011 yıllarında Rafael Nadal da listeye girmeyi başarmışlardı.

- Robin Haase, Casablanca turnuvası sonrası websitesinde yaptığı açıklama da turnuvada banyoların ve tuvaletlerin çok kirli olduğunu ve hırsızlık olaylarının yaşandığını belirtti.

- Belçikalı tenisçi Kim Clijsters, Roland Garros ve toprak kort sezonunu sakatlığı dolayısıyla kaçırıyor, Olimpiyat oyunları ve Wimbledon için çim kortta çalışmalar yapacak. Clijsters, geçen ay kalçasından sakatlanmıştı. 3 hafta sonra antrenmanlara başlayacak. Çim kort sezonunu 17 haziranda Wimbledon'dan bir hafta önce Hollanda'daki Rosmalen turnuvasında açacak.

- Roland Garros grand slam turnuvasına katılacak isimler belli oldu : Oyuncu Listesi

- Novak Djokovic'in sitesi yenilendi : http://novakdjokovic.com/en/

- Londra Olimpiyatlarına katılacak ilk iki sporcu açıklandı. Uluslararası Tenis Federasyonu(ITF), Lihteynştaynlı Stephanie Vogt ve Paraguaylı Veronica Cepede Royg'un 28 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında yapılacak tenis müsabakalarında yer alacak ilk isimler olduğunu açıkladı.

kaynak : atp , thetennistimes , espn , espn

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder