11 Temmuz 2014 Cuma

İstanbul Cup 2014

13 - 20 Temmuz tarihlerinde ülkemizde düzenlenecek İstanbul Cup turnuvası ayrıntıları:

WTA takvimindeki organizasyona, 12 Temmuz Cumartesi günü Ortaköy'deki Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşecek açılış buluşmasıyla start verilecek. Basın mensuplarının davet edildiği buluşmaya, Türkiye Tenis Federasyonu yetkilileri, Türk Ekonomi Bankası (TEB) Genel Müdürü Ümit Leblebici, İstanbul Cup Tenis İşletmecilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Turnuva Direktörü Coşkun Erginer, Danimarkalı yıldız Caroline Wozniacki ve milli tenisçi İpek Soylu katılacak.

Aslında bu etkinliğe Çağla Büyükakçay katılacaktı ama Bükreş'te çiftlerde yarı finale kaldığı için onun yerinde İpek Soylu katılacak.



Saat 15:30'daki basın toplantısının ardından dünya eski bir numarası Wozniacki ile İstanbul Cup'ta ana tablo mücadelesi verecek olan İpek arasında saat 16:00'da bir gösteri maçı oynanacak. İki raketin sunacağı şovun akabinde ise pasta kesilerek Wozniacki'nin 24. yaş günü kutlanacak.

Ana tablo maçları Pazartesi günü başlayacak olan TEB BNP PARİBAS İSTANBUL CUP öncesi Pazar gecesi kura çekimi ve kokteyl Akkoza Central Park’ta gerçekleşecek.

Saat 21.00’de kura çekimi ile başlayacak olan gece 21.20’de video gösterimiyle devam edecek.
Video gösteriminin ardından 21.30’da kısa bir sunum izleyenlerle buluşacak.

Daha sonra 21.35’den itibaren konuşmacılar sahne almaya başlayacak.
İlk olarak 21.40’da TTF Başkanı Osman Tural, ardından Garanti Koza Yönetim Kurulu üyesi Serhan Baykal konuşmalarını gerçekleştirecek.
21.50’de TEB yetkililerinin yapacağı konuşmadan sonra kürsüye son olarak turnuva direktörü Coşkun Erginer çıkacak. Erginer ile birlikte tüm konuşmalar tamamlanmış olacak.

Yapılacak bu konuşmaların ardından gece daha da renklenecek. Saat 22.00 itibariyle ünlü mankenlerin ve dünyaca ünlü oyuncuların da yer alacağı defile geceyi aydınlatacak.
Gecenin sonunda etkinlik, konuşma ve müzik ile 23.00 civarında son bulacak.

Kariyerinde 9 slam kupası bulunan efsanevi oyuncu Monica Seles, ilk kez İstanbul Cup için Türkiye'ye geliyor. 41 yaşındaki ABD'li raket, WTA İstanbul Cup'ı izleyip kupayı verecek.


TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ta heyecan, 13 Temmuz Pazar günü saat 11.00’de eleme maçlarıyla başlayacak. 14 Temmuz Pazartesi günü saat 11.00’den itibaren tekler ve ana tablo maçları start alacak. Final gününe kadar her gün bir maç saat 20.00’de oynanacak.



TEB BNP Paribas İstanbul Cup’a, 125 dönüm üzerine kurulu 70 milyon dolarlık Koza World of Sports ev sahipliği yapacak. Tenis sporuna kazandırılan modern tesislerde 7 bin 500 kişilik bir arena, 500’er kişilik 2 maç kortu, açık ve kapalı toplam 63 kort bulunuyor. 7500 kişilik seyirci kapasitesine ait tesiste 61 adet loca, 94 adet 6 box, 1 VIP restaurant ve 1 kafeterya bulunurken, tenisseverlerin büyük ilgi gösterdiği organizasyon için  tribün biletlerinin tükenmek üzere olduğu uyarısında bulunuldu.




"The future is here": "Gelecek burada"


Turnuvanın reklam filmi:




Turnuvadaki Türk oyuncular
Oyuncular

kaynak : tenisdünyası , tenisdünyası , istanbulcup , istanbulcup ,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder