19 Mayıs 2012 Cumartesi

Tenis dünyasından son gelişmeler


Forbes'un 2012 En Güçlü 100 Ünlü listesine 5 tenisçi girdi : Roger Federer(31) , Rafael Nadal(47) , Maria Sharapova(71) , Serena Williams(77) ve Li Na (87).


Roma turnuvası devam ederken Andy Murray, İngilizce konuşan oyuncuların diğer dilleri konuşan oyunculardan daha fazla ceza alma ihtimali olduğunu söyledi.
Roger Federer'den Murray'i destekleyen açıklamalar geldi ve Federer hakemlerin bu konuda her oyuncuya karşı eşit olmaları gerektiğini belirtti.


Bulgar tenisçi Dimitar Kutrovsky , doping testleri pozitif çıkınca iki yıl tenisten uzaklaştırıldı. ITF , 24 yaşındaki tenisçinin şubat ayında oynanan San Jose turnuvasında doping kullandığını belirtti.

WTA 2014 yıl sonu şampiyonası için yer belirleme çalışmalarına başlandı . Bu sene 23-28 Ekim tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek yıl sonu şampiyonası, 2013 yılında da İstanbul'da oynanacak. Gelecek yıl mart ayında, 2014 yılı şampiyonası için karar verilecek. New York, Los Angeles, Münih, Madrid ve Doha şehirleri daha önceden yıl sonu şampiyonasına ev sahipliği yapmıştı.


Geçen sene temmuz ayındaki Bastad'tan beri turnuva oynamayan 27 yaşındaki İsveçli Robin Soderling'in bu sezonu kapatıp kapatmadığı konuşuluyor , Soderling twitter adresinden henüz böyle bir karar almadığını belirtti.



Eurosport , Fransa Açık turnuvasını 3D olarak da yayınlayacaklarını açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder