28 Mart 2010 Pazar

Miami Tenis Turnuvası Canlı İzle

Merhaba tenisseverler...
Akşamları tenis izlemek bir başka oluyor.Tenis dünyasında şimdi sıra Miami'de.Yine önemli bir turnuva ve önemli raketler.Miami ile aradaki 7 saatlik farktan dolayı maçlar en erken 20:00 de(bazen 19:00 da) başlıyor ama yılmıyor ve takip etmeye çalışıyorum maçları.Tabii ki futbolun tek spor kabul edildiği bir ülkede tenis maçları ancak farklı dillerde ve internette izlenebilir.
İşte tenise doyacağınız Miami Tenis turnuvasının linki: fromsport.com
İkinci seçenek olarak veetle.com , buradan kanal olarak Tennis TV 3.2 seçmelisiniz.

iyi seyirler...


Miami Tenis Turnuvası
24 Mart-4 Nisan 2010
Oyuncular:Roger Federer, Novak Djokovic, Juan Martin Del Potro, Andy Murray, Rafael Nadal, Andy Roddick...
Venus Williams, Svetlana Kuznetsova, Caroline Wozniacki,Jankovic,Radwanska...
Maç Sonuçları takibi
Turnuva takvimi

27 Mart 2010 Cumartesi

Indian Wells

Sezonun ilk 1000 puanlı turnuvası Indian Wells'te bayanlarda Jankovic ,erkeklerde ise Ivan Ljubicic mutlu sona ulaştı.Erkeklerde seribaşı raketler korttaydı.Bayanlarda ise bir numaralı seribaşı Serena Williams ve iki numaralı raket Dinara Safina sakatlıklarından dolayı Indian Wells'te yoktu.

ERKEKLER
Roger Federer
:Geçirdiği rahatsızlıktan ötürü tenise 1 buçuk aylık bir ara veren Federer Indian Wells ile döndü.Yılın en iyi erkek tenisçisi, Stefan Edberg Sportmanship ödülü ve en sevilen erkek tenisçi dallarında birinciliğe layık görülen Roger Federer, Indian Wells'te bu üç ödülü aldı. Ama bu güzel gelişmelere rağmen üçüncü turda Marcos Baghdatis'e elenmekten kurtulamadı.Tabi turnuva sonunda açıklanan dünya sıralamasında 11035 puanla birinci sırada ve en yakın rakibi Djokovic'e 2815 puan fark atmış durumda.

Aslında turnuva erkeklerde ama özellikle bayanlarda süprizlerle doluydu.Erkeklerde 2 numaralı seribaşı Novak Djokovic,Ivan Ljubicic'e elendi ve çeyrek finali göremedi.10 aydır şampiyon olamayan Indian Wells'in son şampiyonu Rafael Nadal(2007-2009 şampiyonu), finale çıkma maçında Ljubicic'e elendi ve dünya sıralamasında dördüncü sıraya düştü.Bu yıla kötü başlayan ve Avustralya Açık'a ilk turda veda eden Robin Soderling, çeyrek finalde Andy Murray'i eleyerek sürpriz yaptı.

Final
Andy Roddick:Daha önce Indian Wells hariç ABD'de yapılan tüm tenis turnuvalarında finale yükselen Andy Roddick, daha önce hiç yenemediği Soderling'i eleyerek seriyi tamamladı.Roddick,2006(en son Cincinati) yılından beri hiçbir Master Series'te şampiyonluk kazanamadı.

Hırvat raket Ivan Ljubicic ise, daha önce 3 kez Master Serileri'nde final oynamış ama hiçbirini kazanamamıştı.
Final maçında iki tenisçi de servisleriyle öne çıkarken kazanan Ivan Ljubicic oldu:7-6/7-6. Böylece kariyerinde ilk kez bir Master turnuvası kazandı ve 13 basamak atlayarak dünya sıralamasında 13. sıraya yerleşti.

Çiftler
Turnuvanın favorisi ve 1 numaralı seribaşı raketleri Nenad Zimonjic ve Daniel Nestor çiftini, finalde yenen Marc Lopez / Rafael Nadal çifti şampiyonluğa ulaştı. 7-6 / 6-3. Geçen yıl Doha'dan sonra ilk kez çiftler şampiyonu olan İspanyol çift, turnuva boyunca sadece 1 set kaybetti.


BAYANLAR
Bol bol sürprizlerin yaşandığı bir turnuva oldu bayan tenisçiler için.Justin Henin henüz 2.tur maçında Dulko'ya kaybederek turnuvadan elendi.Turnuvanın 1 numaralı seri başı ismi Kuznetsova, ilk maçında Navarro'ya yenilerek turnuvaya veda etti.Ana Ivanovic ise Anastasija Sevastova'ya yenilerek turnuvaya ikinci turda veda etti.Maria Sharapova, üçüncü turda Zheng Jie'ye yenilerek hayal kırıklığı yarattı,ayrıca Sharapova'nın dirseğindeki sakatlığından dolayı tenisten altı hafta uzak kalacağı açıklandı.Victoria Azarenka, üçüncü turda Maria Jose Martinez Sanchez'e elendi. Bu turnuvada daha önce 2(2003-2005) kez şampiyonluğa ulaşan Kim Clijsters, Alisa Kleybanova'ya elendi.


Turnuvada yaşanan iki ilginç gelişme vardı.İlki; iki yakın arkadaş Caroline Wozniacki ile Agnieszka Radwanska'nın yarı finalde karşılaşmasıydı. İkinci gelişme ise kupa töreninde Jankovic'in kupayı çok ağır olmasından dolayı kaldıramamasıydı,biraz sinirlendi,hatta kupasız poz verdi başlangıçta ama tabii ki turnuvayı kazanmak daha önemli.

Finale bakarsak,Jankovic sonuna kadar hakederek Wozniacki karşısında şampiyonluğa ulaştı:6-2 / 6-4

Çiftler
K Peschke / K Srebotnik-N Petrova/S Stosur:6-4 /2-6/ 10-5

Turnuva Maç Sonuçları

14 Mart 2010 Pazar

Indian Wells Canlı İzle

Tenisli günler devam ediyor ve kimsenin birbirinden güzel turnuvaları kaçırmasını istemem.Bu ay öne çıkan turnuva Indian Wells tabii ki. Çok önemli tenis oyuncuları var ve maçlar bayanlar için 8 mart,erkekler için 11 martta başladı bile.Tabi turnuva ilerledikçe maçlarda heyecan artıyor.

Sanırım turnuvanın en kötü yanı ABD ile aradaki saat farkı ama olsun en azından son maçları kaçırmak istemiyorum.(Amerika ile Türkiye arasında 9 saat fark var-yani maç saatlerine 9 ekleyin)

Lafı fazla uzatmayayım ve Indian Wells Tenis Turnuvasını canlı izleyebileceğiniz siteleri vereyim:
veetle.com
fromsport.com

Maç saatleri için tıklayın...

İlgili haber

9 Mart 2010 Salı

Billie Jean King Cup

Acapulco(Meksika) zaferinden 48 saat sonra Venus Williams koleksiyonuna bir kupa daha ekledi: Billie Jean King Cup...

New York'ta Madison Square Garden kapalı sert zemininde oynanan 4-oyunculu(Venus-Clijsters-Kuznetsova-İvonavic) özel turnuvada maç sonuçları:

Venus-Kuznetsova:6-4
Clijsters-İvonavic:7-6

Venus-Clijsters:6-4/3-6/7-5

Kazanılan para ödülleri:
Venus $400,000
Cljisters $300,000
Ivanovic $250,000
Kuznetsova $250,000

kaynak: 1

Monterrey'de Pavlychenkova için ilk kupa

Monterrey Tenis Turnuvası
1-7 Mart 2010
Oyuncular:Jelena Jankovic, Dominika Cibulkova,Daniela Hantuchova...


Şampiyon(tekler):Anastasia Pavlychenkova
Şampiyon(çiftler):Benesova /B Zahlavova Strycova(CZE)

Davis Cup’ta çeyrek finalistler belli oldu

Erkekler
Davis Cup
5-7 Mart 2010
Turnuva Takvimi

Maç Sonuçları:
İsveç-Arjantin:2-3
Fransa-Almanya:4-1
Çek Cumhuriyeti-Belçika:4-1
Hırvatistan-Ekvator:5-0
İspanya-İsviçre:4-1
Rusya-Hindistan:3-2
Sırbistan-Amerika:3-2
Şili-İsrail:4-1

Ayrıntılı sonuçlar için tıklayınız.

Eşleşmeler:
Fransa-İspanya
Rusya-Arjantin
Sırbistan-Hırvatistan
Çek Cumhuriyeti-Şili

3 Mart 2010 Çarşamba

Mart 2010 Tenis Turnuvaları

Karışık
Indian Wells Tenis Turnuvası
Kaliforniya - ABD (8-21 Mart)
8 Mart 2010(Bayanlar)
11 Mart 2010(Erkekler)
Oyuncular:Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray, Juan Martin Del Potro, Nikolay Davydenko, Andy Roddick, Robin Soderling...
Dinara Safina, Svetlana Kuznetsova, Caroline Wozniacki, Elena Dementieva, Victoria Azarenka, Jelena Jankovic, Vera Zvonareva...
Turnuva takvimi
Maç Sonuçları takip


Miami Tenis Turnuvası
24 Mart-4 Nisan 2010
Oyuncular:Roger Federer, Novak Djokovic, Nikolay Davydenko, Juan Martin Del Potro, Andy Murray, Rafael Nadal, Andy Roddick...
Venus Williams, Svetlana Kuznetsova, Caroline Wozniacki,Justin Henin,Jelena Jankovic,Kim Clijsters...
Maç Sonuçları takibi
Turnuva takvimi


Bayanlar
Monterrey Tenis Turnuvası
1-7 Mart 2010
Oyuncular:Jelena Jankovic, Dominika Cibulkova,Daniela Hantuchova...
Maç Sonuçları takip
Turnuva takvimi


Erkekler
Davis Cup
5-7 Mart 2010
Turnuva Takvimi